به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکترسیدمجتبی اکرم در اولین جلسه هماهنگی اجرای طرح نسخه الکترونیک مراکز طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی، اظهار داشت: بهره برداری از سیستم های مبتنی بر فناوری اطلاعات و تکنولوژی های نوین برای سازمان تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین خریدار و دومین ارائه کننده خدمات درمانی و بهداشتی در کشور در جهت اتخاذ استراتژی های مناسب در راستای ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات به بیمه شدگان از اهمیت و اولویت بسیار بالایی برخوردار است.
وی اظهار داشت: اجرای طرح نسخه الکترونیک می تواند ضمن ایجاد صرفه جویی و منافع اقتصادی، به دلیل مباحث کنترلی و نظارتی، گام موثری در راستای استقرار طرح سلامت الکترونیک و به دنبال آن کارت هوشمند درمان در کشور باشد.
دکتر اکرم به طرح های نوین ارائه خدمات در سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و افزود: با توجه به پیشرفت های علمی و تکنولوژی های درمانی صورت گرفته در سطح جهان، نیاز برای ارائه سرویس در حوزه نظام پرونده الکترونیک بیش از پیش احساس می شود.
دکتر حسن پیوندی رئیس دفتر اسناد پزشکی تامین اجتماعی استان سمنان نیز در خصوص این طرح گفت: این پروژه در چندین فاز عملیاتی، اجرایی می شود و طی این مراحل، فراهم نمودن زیرساخت های لازم برای عضویت پزشکان و مراکز درمانی و تشخیصی طرف قرارداد برای مشارکت در طرح، اطلاع رسانی و برگزاری جلسات توجیهی و آموزشی برای پزشکان و درمانگران، ثبت نام و فعال سازی مراکز در سامانه نسخه الکترونیک و همچنین راهبری مستمر پروژه و اتخاذ تصمیمات برای بهبود شرایط انجام می شود.
وی اظهار داشت: با عملیاتی شدن این طرح، بیمه شدگان تامین اجتماعی برای دریافت خدمات درمانی از مراکز طرف قرارداد، دیگر الزامی به همراه داشتن دفترچه ندارند و با ارائه هرگونه مدارک هویتی معتبر می توانند از خدمات آن مرکز استفاده نمایند.
آخوندی رئیس گروه درمانی دفتر راهبری سیستم های سازمان تامین اجتماعی نیز با تشریح مراحل و فرآیند اجرای این طرح گفت: تشکیل پرونده الکترونیک، حذف نسخ کاغذی، اصلاح مشکلات ناشی از ناخوانا بودن نسخ، امکان پرداخت به روز به پزشکان و غیره، از مزایای این طرح است که عملیات اصلی با مراجعه بیمار به پزشک شروع شده و پزشک پس از انجام معاینات تشخیصی و درمانی نسبت به ثبت نسخه الکترونیک از طریق بستر اینترنت اقدام می ناید.
وی ادامه داد: پس از آن بیمار می تواند با مراجعه به کلیه مرکز پاراکلینیکی و یا داروخانه های سطح کشور، خدمت و یا داروی خود را دریافت نماید.
آخوندی گفت: طرح نسخه الکترونیک در سه استان کشور در حال اجراست که با برنامه ریزی های صورت گرفته و فراهم بودن زیرساخت های عملیاتی این طرح در نیمه اول تیرماه سالجاری، در ٥ استان دیگر از جمله استان سمنان اجرایی خواهد شد.